Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa thuistest kopen

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Een SOA thuistest kopen maakt een SOA test meer bereikbaar

OneDayClinic is een SOA-privékliniek, waar iedereen die zich wil testen op een SOA, terecht kan. Wij vinden het belangrijk dat SOA testen bereikbaar zijn voor zoveel mogelijk mensen. Er zijn nu eenmaal doelgroepen waar het testen op een SOA wat gevoeliger ligt. In onze klinieken stellen wij daarom hoge eisen aan het bewaken van de privacy van onze cliënten. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om anoniem te komen testen. Als ook een bezoek aan onze kliniek te gevoelig ligt, dan hebben wij een andere mogelijkheid. Je kunt namelijk een SOA thuistest kopen via onze website en thuis anoniem en in een vertrouwde omgeving jezelf testen.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Het voordeel van SOA thuistesten kopen

Het grote voordeel van SOA thuistesten kopen, is dat je altijd anoniem kunt blijven. De SOA test thuis wordt namelijk in een blanco envelop zonder uiterlijke kenmerken naar je toegezonden. De SOA test die je koopt kun je zelf afnemen op het moment dat jij dit wilt en dit gaat eenvoudig met de bijgeleverde beschrijving. Het kan niet fout gaan. Je moet urine opvangen of een uitstrijkje maken en dit met de retourenvelop naar het laboratorium zenden. Dit is overigens hetzelfde betrouwbare en ISO-gecertificeerde laboratorium waar ook OneDayClinic de testen laat onderzoeken. Binnen 3 werkdagen kun je de uitslag van je SOA thuistest online opvragen.

Koop een SOA thuistest via OneDayClinic

Wil jij zekerheid over een betrouwbare SOA test bestellen? Koop een SOA thuistest via OneDayClinic. Via ons bestel je gemakkelijk de SOA test online van SOA-thuistest.nl, waarbij je de garantie hebt dat het om zeer betrouwbare testen gaat. Het kan natuurlijk dat de SOA thuistest een positieve uitslag geeft. Het is dan belangrijk dat je je laat behandelen. Als je hiervoor niet naar je huisarts wilt, maak dan een afspraak met de dichtstbijzijnde locatie van onze kliniek. De meeste SOA´s zijn gemakkelijk met medicatie te behandelen en dit kan bij ons zelfs anoniem.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483