Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa zelftest kopen

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Een SOA zelftest kopen als je volledige privacy wilt

Als je onveilige seks hebt gehad, dan loop je altijd een risico op een SOA. Ook als je geen klachten ervaart, een SOA kan er wel degelijk zijn en hierdoor kun je anderen besmetten. Stel jezelf daarom gerust en laat je testen op een SOA. Met een test bevestig je voor jezelf dat je geen SOA hebt opgelopen en mocht dit wel het geval zijn, dan kun je je bedpartner(s) inlichten dat zij zich ook laten testen. Wil jij je privacy zoveel mogelijk waarborgen? Dan kun je een SOA zelftest kopen. Je hoeft dan niet naar een kliniek om je te laten testen, maar je test jezelf thuis in je eigen omgeving. Je kunt een SOA test online kopen.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Hoe kun SOA zelftesten kopen en hoe werken ze?

Om SOA zelftesten te kopen, hoef je helemaal niet de deur uit of je te melden bij een kliniek of huisarts. Je kunt een SOA test online bestellen. De SOA zelftesten worden anoniem en discreet verzonden in een blanco envelop. Wanneer je dit wenst, kun je de zelftest afhalen bij een PostNL afhaalpunt. Bij de zelftest vind je altijd duidelijke instructies hoe je deze moet afnemen. Afhankelijk van de soort test, neem je een zelfswab, vingerprik voor een bloedtest of een urinesample en dit stop je in het meegeleverde buisje. Het buisje met inhoud stuur je met de bijgeleverde envelop gratis op naar het lab. Binnen 2 tot 3 werkdagen krijg je digitaal de uitslag.

Koop een SOA zelftest bij SOA-thuistest.nl

SOA-thuistest.nl is onderdeel van OneDayClinic. Hier kun je een SOA test kopen. Als privékliniek, hebben wij in heel Nederland klinieken waar je terecht kunt om je te laten testen en eventueel voor een behandeling als je positief bent getest. Ook voor diegenen die graag SOA test thuis willen uitvoeren, bieden wij een oplossing. Koop de SOA zelftest, dan is de uitslag net zo betrouwbaar, als wanneer je dit in onze kliniek doet. Hiervoor werken wij samen met een gerenommeerd ISO-gecertificeerd laboratorium. Test je positief en je wilt niet naar de huisarts of GGD? Dan mag je je altijd anoniem laten behandelen in onze privékliniek. Overigens raden wij aan om de test na 3 maanden nog eens te herhalen voor optimale zekerheid.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483