Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa test voor man/homoseksueel

Homoseksuelen en mannen die seks hebben met mannen hebben vaker een soa dan gemiddeld en moeten vaker getest worden. Dat blijkt uit onderzoek van de GGD. Homoseksuelen, of mannen die seks hebben met mannen, lopen dus een groter risico op het oplopen van een soa. 

 

Vaker soa test man met mannelijk seksueel contact

Uit onderzoek van de GGD blijkt dat een soa test Vaak wordt er bij penetratie wel een condoom gebruikt, maar bij oraal seksueel contact blijkt vaak geen bescherming gebruikt te worden. Ook van oraal seksueel contact kan je ook een soa oplopen. Chlamydia en Gonorroe zijn de meest voorkomende soa’s in Nederland en kunnen via oraal contact worden opgelopen. Ook hebben homoseksuele mannen, of mannen die seks hebben met mannen, een veel groter risico om een hiv-infactie op te lopen. Gescheurde condooms en geen wissel van het condoom tussen verschillende contacten of seksspeeltjes kunnen ook zorgen voor een soa-overdracht. Als je als man seks hebt met mannen, en wisselende seksuele contacten hebt, is het dus verstandig om je regelmatig te laten testen op soa’s. Zo voorkom je vervelende gevolgen op de lange termijn, en voorkom je overdrachten van soa’s. Wil je dus een chlamydia test voor mannen laten doen of wil je je laten testen op een andere soa? Kom dan naar OneDayClinic!

 

Vrije liefde, maar doe ook regelmatig een soa test als man

In de LHBT gemeenschap kom je vaker vrijheid in liefde en vrijheid op seksueel gebied tegen dan gemiddeld. One-night-stands en wisselende seksuele contacten komen veel voor. Een condoom wordt vaak gezien als ‘dooddoener’ van een moment vol spanning en wordt vaak vergeten. Soms wordt simpelweg de voorkeur gegeven aan seks zonder condoom. Als je (vaak) wisselende seksuele contacten hebt en je niet altijd bescherming gebruikt is het verstandig jezelf regelmatig te laten testen op soa’s. Een soa geeft ook als man niet altijd klachten, dus wees er op tijd bij!

 

Volledig anoniem, snel en betaalbaar alle soa testen voor mannen bij OneDayClinic

De GGD biedt gratis soa testen voor mannen die seks hebben met mannen. Zij vormen een risico groep volgens de GGD. Echter: de GDD zit overvol. Vaak blijkt dat je, ook als je binnen een risicogroep valt, dat mensen niet terecht kunnen bij de GGD voor een gratis soa test. Bij de soa klinieken van OneDayClinic in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Rotterdam en Nijmegen kunnen homoseksuelen of mannen die seks hebben met mannen volledig anoniem en zonder wachttijd terecht voor een betaalbare en 100% betrouwbare soa test, bijvoorbeeld voor een chlamydia test voor mannen. Je wordt altijd geholpen door een gecertificeerde arts. Samen met de arts bepaal je op welke soa’s je wil laten testen. Dit is afhankelijk van de risico’s die je hebt gelopen tijdens het onveilige contact. De uitslag van je soa test hebben wij binnen maximaal 2 werkdagen binnen, maar vaak al sneller en kan opgevraagd worden via ons testuitslagen portaal. Klik hier om direct je testuitslag te bekijken. Als blijkt dat je helaas een soa hebt opgelopen, kan je ook de juiste behandeling laten uitvoeren bij OneDayClinic. Je hoeft dus niet je huisarts in te schakelen. Voor de behandeling van een soa kun je vaak de volgende dag al terecht bij OneDayClinic. De prijzen voor een soa test zijn voor man en vrouw hetzelfde. 

Doe een soa test, mannen! 

Ben je homoseksueel, of heb je (vaak) wisselende seksuele contacten? Laat je dan regelmatig testen op soa’s! Ook als je geen klachten hebt kan je een soa hebben. Als je samen met je partner wilt langskomen bieden we die mogelijkheid ook. Maak direct, volledig anoniem een afspraak bij één van onze gecertificeerde soa klinieken in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Rotterdam & Nijmegen. Better safe than sorry!

badge-onedayclinic