Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Zelf soa testen

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Wist je dat je zelf op een SOA kunt testen?

Verkeer jij in grote onzekerheid omdat je onveilige seks hebt gehad? Je loopt dan namelijk risico op een SOA. Aan alle onzekerheid kun je een einde maken, door een SOA test te doen. Een SOA test geeft de uitslag of je wel of niet besmet bent. Bij een negatieve uitslag zul je uiteraard opgelucht zijn en bij een positieve uitslag ben je nog op tijd voor een meestal gemakkelijke behandeling met medicatie. Als je anonimiteit belangrijk vindt en daarom liever niet voor een SOA test naar je huisarts of een kliniek gaat, dan kun je zelf op een SOA testen met behulp van een thuistest.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Zelf een SOA test online aanschaffen

Een zelf SOA test kopen kan gemakkelijk online aanschaffen via de website van OneDayClinic. Als SOA-kliniek, vinden wij het belangrijk dat een SOA test gemakkelijk bereikbaar wordt voor iedereen, ook als je dit volstrekt anoniem wilt doen. Juist daarom is de thuistest een uitkomst. Je kunt een soa test bestellen.  De test wordt verzonden in een blanco envelop, zodat de afzender niet duidelijk is. De test kan gemakkelijk in je eigen huiselijke omgeving worden uitgevoerd, door urine op te vangen of door een zelfswab af te nemen. Dit stuur je terug in de bijgesloten retourenvelop en binnen 2 tot 3 werkdagen staat de uitslag online.

Zelf SOA testen kopen bij OneDayClinic

Via OneDayClinic kun je zelf een SOA test online kopen van SOA-thuistest.nl. De testen worden door hetzelfde gerenommeerde laboratorium onderzocht als de testen van OneDayClinic. Hierdoor mag je altijd uitgaan van een zeer betrouwbare uitslag. Als blijkt dat de test positief is en je wilt voor een behandeling niet naar je huisarts, maak dan een afspraak met onze kliniek. Wij kunnen je behandelen en wanneer je dit wenst ook anoniem. Doe na 3 maanden nogmaals een SOA test, zodat je de zekerheid hebt dat je geen SOA meer hebt.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483