Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Chlamydia kuur

Bang voor Chlamydia? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur!

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Behandel je met een chlamydia kuur

Als Seksueel Overdraagbare Aandoening (SOA) is chlamydia de meest voorkomende SOA. Chlamydia kun je overgedragen krijgen, als je vrijt zonder een condoom. Zodra jij besmet bent met chlamydia, kun je het virus ook weer overdragen aan anderen tijdens onveilige seks. Chlamydia veroorzaakt veelal geen klachten. Wel 50 tot 90% van de besmette personen zal hier niets van merken. Misschien dat chlamydia daarom zoveel voorkomt. Wanneer iemand van niets weet en onveilige seks blijft hebben, dan worden ook anderen besmet. Het is zeer aan te raden, om na onveilige seks op chlamydia te testen. Bij een positieve uitslag moet je een chlamydia kuur volgen.

Een kuur voor chlamydia als je besmet bent

Veel mensen met een besmetting zullen dus geen klachten ervaren. Wanneer er toch klachten ontstaan, dan zijn het vooral mannen die klachten ontwikkelen. Dit gaat vooral om een branderig of pijnlijk gevoel bij het plassen en een afscheiding uit de plasbuis. Bij ernstige klachten en het onbehandeld laten van chlamydia, kan dit zelfs leiden tot onvruchtbaarheid. Mede omdat de kans op klachten niet zo groot is, is het advies om bij onveilig vrijen je regelmatig op chlamydia te laten testen. Ben je besmet, dan moet je een kuur voor chlamydia volgen. Deze kuur bestaat uit medicatie. Chlamydia wordt namelijk altijd behandeld met antibiotica. Hoe lang een kuur voor chlamydia is en welk soort antibiotica je krijgt, is vooral afhankelijk van de locatie van de bacterie.

Een chlamydia antibiotica kuur via OneDayClinic

Iedereen die een vermoeden heeft besmet te zijn met chlamydia, kan bij OneDayClinic een chlamydia test doen. Onze chlamydia test is zeer betrouwbaar en je krijgt een snelle uitslag. Wanneer je de test uitvoert in één van onze SOA klinieken, dan kun je je hier ook laten behandelen, mocht je positief testen. Je krijgt dan van ons een chlamydia antibiotica kuur. Test jij positief, dan doen wij ook aan partnerbehandeling. Je moet dan wel je vaste partner meenemen naar de kliniek, waarna hij of zij ook een chlamydia antibiotica kuur krijgt. Zo is het gevaar op verdere besmetting met een minimum beperkt.

Lees meer over: de risicofactoren, klachten, symptomen en de behandeling.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483