Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA kliniek Hoofddorp

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*, in Amsterdam zelfs in 2 uur!

Anonieme test en behandeling
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en BIG geregistreerde artsen

Ben je op zoek naar een SOA kliniek in Hoofddorp?

Of je nu wel klachten hebt nadat je onveilige seks hebt gehad of helemaal niet, het is noodzakelijk om je te laten testen in een SOA kliniek in Hoofddorp of omgeving. Telkens als je onveilige seksuele contacten hebt, dan loop je het risico om besmet te raken met een SOA. Als je in Hoofddorp woont, dan kun je kiezen uit enkele locaties van de SOA klinieken van OneDayClinic voor een soa test inplannen. Zo is de vestiging Amstelveen dichtbij, maar je kunt ook een afspraak maken met de vestiging in Amsterdam voor een SOA onderzoek. In al onze vestigingen wordt je professioneel en deskundig geholpen.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Amsterdam

Spuistraat 239, 1012 VP Amsterdam
Noord-Holland
     085-0703483
maandag7:30 - 21:30
dinsdag7:30 - 21:30
woensdag8:00 - 18:00
donderdag8:30 - 21:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 17:30
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Onze soa kliniek in Amsterdam zit aan de Spuistraat 239 op de eerste verdieping en is zeer makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets. Vanaf Amsterdam Centraal sta je binnen 10-15 minuten bij ons voor de deur. Je auto parkeren kan om de hoek in de parkeergarage van de Bijenkorf. De ingang is via de apotheek. In de avond graag op de bel Spui medisch centrum drukken om binnen te komen.

SOA test Amsterdam

Wat kost een SOA test in Amsterdam?

Wij werken met verschillende pakketten. Onderstaande zijn daarvan de meest gekozen. Let op, afhankelijk van jouw situatie kan het zo zijn dat er een ander pakket of aanvullende testen (en daardoor kosten) nodig zijn. Dit zijn echter uitzonderingssituaties.

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen (in Amsterdam)

Iedere soa veroorzaakt andere klachten, want er zijn veel verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen. Bij OneDayClinic Amsterda laat je je testen voor een bijzonder groot aantal soa’s. Denk onder andere aan:

Daarnaast kies je uit verschillende manieren om soa’s te testen.

Sneltesten in Amsterdam

Wij hebben als enige in Nederland een sneltest voor Gonorroe, Chlamydia, HPV en HIV. De HIV RNA sneltest kan al 10 dagen na het seksueel contact worden gedaan. Ook deze sneltesten kun je geheel anoniem laten afnemen. De uitslag volgt in 2 uur. Dit kan zowel per mail als telefonisch.

Soa Kliniek Amsterdam

Professioneel testen in de SOA klinieken in Hoofddorp en omgeving

De SOA klinieken in Hoofddorp en omgeving van OneDayClinic, zijn uiterst professioneel. Daarom zijn wij ook als enige SOA privékliniek van Nederland door SOA AIDS Nederland erkend. Een consult vindt altijd plaats met een BIG geregistreerde arts. De arts zal aan de hand van enkele persoonlijke vragen een inschatting maken van het risico dat je hebt gelopen en je een advies geven welke soort SOA testen je het beste kunt doen. De testen gaan voor analyse altijd naar een ISO-gecertificeerd laboratorium. De uitslag is daarom altijd betrouwbaar. De uitslag kun je overigens zelf online inzien.

In de SOA kliniek anoniem in Hoofddorp op een SOA testen

Het spreekt voor zich, dat niet iedereen zich even comfortabel voelt bij een bezoek aan een SOA kliniek. Vooral het feit dat je eventueel in je privacy wordt aangetast, speelt velen parten. Daarom is het mogelijk om in de SOA kliniek anoniem in Hoofddorp op een SOA te testen. Als jij dit niet wilt, hoef je geen persoonlijke gegevens aan ons door te geven, zoals achternaam en adres. Alleen een voornaam is het enige wat wij vragen en ook dit mag je verzinnen. Of je nu een anonieme SOA test doet in Amstelveen of Amsterdam, jou privacy staat bij ons voorop.

Afspraak maken

Een SOA test afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Waarom Onedayclinic?

 • Uitslag (alleen in Amsterdam) in 2 uur bekend (uniek in Nederland)
 • Anoniem soa testen en behandelen ook mogelijk
 • Cash betalingen mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Ruime openingstijden (ook in het weekend)

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 69925677601
 • D. Remmelzwaal
 • L.SminkBIG no. 59926949301

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483