Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Chlamydia soa

Bang voor Chlamydia? Vandaag getest, morgen de uitslag. In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven zelfs in 2 uur!

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Laat je testen op een Chlamydia SOA

Hoewel je ongetwijfeld zult weten dat onveilige seks een risico inhoudt, kan het toch gebeuren dat je seks hebt zonder een condoom te gebruiken. Als dit het geval is, dan moet je wel beseffen dat je besmet kunt zijn zonder dat je klachten hebt. Je kunt er daarom nooit zomaar ervan uitgaan dat je geluk hebt gehad, want je voelt je goed. Zonder klachten kun je bij de volgende keer dat je onveilige seks hebt een ander besmetten. Dit is bijvoorbeeld het geval bij chlamydia. Veel mensen die besmet zijn met chlamydia hebben geen klachten, maar zijn toch besmettelijk. Doe na onbeschermde seks daarom altijd een chlamydia SOA test. Het is belangrijk om chlamydia te behandelen.

Wat zijn de chlamydia SOA symptomen?

Niet iedereen is klachtenvrij na een besmetting met chlamydia. Vooral mannen zullen meer kans hebben op bepaalde klachten dan vrouwen. Voor zowel mannen als vrouwen gelden ongeveer dezelfde soort chlamydia SOA symptomen. Dit gaat onder meer om pijn bij het plassen of een branderig gevoel en afscheiding uit de penis of vagina. Chlamydia kan ook op andere plekken terechtkomen. Mannen krijgen hierbij ontstekingen aan de bijballen of de prostaat en bij vrouwen kan het buikvlies gaan ontsteken. Het kan dan zelfs verklevingen veroorzaken tussen organen in de buikstreek. Laat je bij chlamydia SOA symptomen daarom altijd testen, want behandeling is vrij eenvoudig door middel van een antibioticakuur.

Kom bij symptomen SOA chlamydia naar OneDayClinic

Heb je symptomen van de SOA chlamydia? Ga dan naar één van de SOA klinieken van OneDayClinic. Bij ons mag je expertise verwachten over chlamydia en alle andere soorten SOA´s. Wens je tijdens de geslachtsziekte test anoniem te blijven, dan is dit voor ons geen enkel probleem. Binnen 1 tot 2 werkdagen krijg je de uitslag. Mocht je positief zijn getest, dan kun je ook voor een chlamydia behandeling bij ons terecht. Dit kan ook anoniem, maar stel wel je diegenen met wie je onbeschermde seks hebt gehad op de hoogte.

Lees meer over: de risicofactoren, klachten, symptomen en de behandeling.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483