Anoniem testen    Gecertificeerd lab en artsen     Geen wachttijden = snel getest

Soa test voor sekswerkers

Sekswerkers lopen een groter risico op het oplopen van een soa dan gemiddeld. Vaak wordt er bij penetratie wel een condoom gebruikt, maar bij oraal seksueel contact blijkt soms geen bescherming gebruikt te worden. Ook van oraal seksueel contact kan je ook een soa oplopen. Chlamydia en Gonorroe zijn de meest voorkomende soa’s in Nederland en kunnen via oraal contact worden opgelopen. Gescheurde condooms en geen condoomgebruik bij seksspeeltjes kunnen ook zorgen voor een soa-overdracht. Als je sekswerker bent is het dus verstandig om je regelmatig te laten testen op soa’s. Zo voorkom je vervelende gevolgen op de lange termijn zoals onvruchtbaarheid, en voorkom je overdrachten van soa’s.

 

Volledig anoniem, snel en betaalbaar testen op alle soa’s bij OneDayClinic

De GGD biedt gratis soa testen voor sekswerker. Zij vormen een risico groep volgens de GGD. Echter: de GDD zit overvol. Vaak blijkt dat je, ook als je binnen een risicogroep valt, dat mensen niet terecht kunnen bij de GGD voor een gratis soa test. Bij de soa klinieken van OneDayClinic in Amsterdam, Utrecht, Den BoschRotterdam en Nijmegen kunnen sekswerkers volledig anoniem en zonder wachttijd terecht voor een betaalbare en 100% betrouwbare soa test. Je wordt altijd geholpen door een gecertificeerde arts. Samen met de arts bepaal je op welke soa’s je wil laten testen. Dit is afhankelijk van de risico’s die je hebt gelopen tijdens het onveilige contact. De uitslag van je soa test hebben wij binnen maximaal 2 werkdagen binnen, maar vaak al sneller en kan opgevraagd worden via ons testuitslagen portaal. Klik hier om direct je testuitslag te bekijken. Als blijkt dat je helaas een soa hebt opgelopen, kan je ook de juiste behandeling laten uitvoeren bij OneDayClinic. Je hoeft dus niet je huisarts in te schakelen. Voor de behandeling van een soa kun je vaak de volgende dag al terecht bij OneDayClinic.

 

Ben je sekswerker? Laat je testen op soa’s!

Ben je sekswerker? Laat je dan regelmatig testen op soa’s! Ook als je geen klachten of duidelijke symptomen als pijn/branderig gevoel bij het plassen, abnormale afscheiding of jeuk bij de anus hebt kan je een soa hebben.

Maak direct, volledig anoniem een afspraak bij één van onze gecertificeerde soa klinieken in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch of Rotterdam. Better safe than sorry!

badge-onedayclinic

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen