Anoniem testen    Gecertificeerd lab en artsen     Geen wachttijden = snel getest

Soa test voor swingers

Swingers hebben gemiddeld 12 sekspartners per zes maanden. Dat blijkt uit onderzoek van de GGD. Uit datzelfde onderzoek blijkt dat mensen die swingen, of singles die seks hebben met swingers, vaker onveilig seksueel contact hebben dan gemiddeld. Swingers, of singles die seks hebben met swingers, lopen dus een groter risico op het oplopen van een soa.

 

Swingers hebben vaker onveilig seksueel contact en lopen dus meer kans op het oplopen van een soa

Vaak wordt er bij penetratie wel een condoom gebruikt, maar bij oraal seksueel contact geven swingers aan vaak geen bescherming te gebruiken. Ook van oraal seksueel contact kan je een soa oplopen. Chlamydia en Gonorroe zijn de meest voorkomende soa’s in Nederland en kunnen via oraal contact worden opgelopen. Gescheurde condooms en geen wissel van het condoom tussen verschillende contacten of seksspeeltjes kunnen ook zorgen voor een soa-overdracht. Als je swingt, of seksueel contact hebt met swingers is het dus verstandig om je regelmatig te laten testen op soa’s.

 

Vrije liefde, maar vrij wel veilig en laat je testen op soa’s

Je hoeft natuurlijk niet per se een swinger te zijn om een soa op te lopen. Als je vaak one-night-stands hebt, of jij en je partner zijn een voorstander van vrijheid in de liefde is de kans op het oplopen van een soa ook groter. Een condoom wordt vaak gezien als ‘dooddoener’ van een moment vol spanning en wordt vaak vergeten. Als je (vaak) wisselende seksuele contacten hebt is het verstandig jezelf regelmatig te laten testen op soa’s.

 

Volledig anoniem, snel en betaalbaar testen op alle soa’s bij OneDayClinic

Bij de soa klinieken van OneDayClinic in Amsterdam, Utrecht, Den BoschRotterdam en Nijmegen kunnen swingers volledig anoniem en zonder wachttijd terecht voor een betaalbare en 100% betrouwbare soa test. Je wordt altijd geholpen door een gecertificeerde arts. Samen bepaal je op welke soa’s je wil laten testen. Vaak is testen op de meest voorkomende soa’s (Chlamydia en Gonorroe) al voldoende. Dit is afhankelijk van de risico’s die je hebt gelopen tijdens het onveilige contact. De uitslag van je soa test hebben wij binnen maximaal 2 werkdagen binnen, maar vaak al sneller en kan opgevraagd worden via ons testuitslagen portaal. Klik hier om direct je testuitslag te bekijken. Als blijkt dat je helaas een soa hebt opgelopen, kan je ook de juiste behandeling laten uitvoeren bij OneDayClinic. Je hoeft dus niet je huisarts in te schakelen. Voor de behandeling van een soa kun je vaak de volgende dag al terecht bij OneDayClinic.

 

Ben je swinger of heb je wisselende seksuele contacten? Laat je testen op soa’s!

Ben je swinger, of heb je (vaak) wisselende seksuele contacten, laat je dan regelmatig testen op soa’s! Ook als je geen klachten hebt kan je een soa hebben. Als je samen met je partner wilt langskomen bieden we die mogelijkheid ook. Maak direct, volledig anoniem een afspraak bij één van onze gecertificeerde soa klinieken in Amsterdam, Utrecht, Den BoschRotterdam of Nijmegen. Better safe than sorry!

badge-onedayclinic

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen